Hozzávalók:
12 db.tojás 2 evk,mustár,egy kis rud,olaj májkrém,zöldborsó,uborka sárgarépa,egy kis paprika,só bors,ételizesitő és egy kis petrezselyem:)
*
Elkészítés:
A tojásokat megmossuk és 10 db odateszünk főni amíg főnek a tojások addig kikavarjuk a majonézt:)2 db tojás sárgáját elkeverjük a mustárral és az olajat apránkét hozzáadva adagoljuk hogy ki ne csapodjon ha kész van akkor sózzuk borsozzuk és egy tánnyéra helyeezükk majd a megfőtt tojásokat ketté vágjuk és a sárgáját kivesszük.
A májkrémet összekeverjük a tojások sárgájával amit összetörtünk és adunk még mellé egy kis mustárt meg ételizesítőt és borsót a végén ezzel a töltelékkel töltjük meg a tojásokat és ráhejezzük a majonézzes tányérra majd kidiszitjük az uborkával, a répával és a zöldborsóvan és hűtőszekrényben tároljuk:)Jó étvágyat:)