Hozzávalók:
1,KG SÜTŐTÖK,60 DKG DARÁLT HÚS,1 DB KÖZEPES KOCKÁRA VÁGOT HAGYMA,3-4 GEREZD FOKHAGYMA,SÓ,BORS,MAJOTÁNNA.ŐRÖLT KÖMÉNY,OREGÁNÓ.20 DKG RESZELT TRAPPISSTA.LEVESHEZ 2 L HÚSLEVES ALAP,2-3 DL TEJFŐL,KISEBB FEJ HAGYMA,ÍZLÉS SZERINT SÓ,BORS,SZERECSENDIÓ
*
Elkészítés:
A TÖKÖT KETÉ VÁGOM.
KI SZEDEM A BELSEJÉT.
1CM VASTAG BELET HAGYOK.
A HÚST HAGYMÁN MEG PRÍTOM, BE FÜSZEREZEM, KEVÉS HÚSLEVET ADOK HOZZÁ ÉS EGY KISEBB PARADICSOM PÜRÉT.
EZZEL MEG TÖLTÖM A TÖKÖKET.
SAJTOT RESZELEK RÁ.
ÉS SÜTŐBEN MEG SÜTTŐM.
LEV ES:A TÖK BELET HÚSLEVESBEN MEG FŐZÖM.
EGÉSZBEN HOZZÁ ADOM A HAGYMÁT, FÜSZEREKET.
2 SZEM KRUMPLIT.
HA MINDEN PUHA.
LE TURMIXOLOM, BELE TESZEM A TEJFŐLT.
ÉS ÖSZE FORRALOM.