Töltött sertésdagadó

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Etelka

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Haladó

Töltött sertésdagadó

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg sertésdagadó .50 dkg sertésmáj .40 dkg zsemlemorzsa (saját készítés) 4 db tojás 1 nagyfej vöröshagyma őrölt bors só

*

Elkészítés:

A dagadót kívül belül besózóm, ledarálom a sertésmájat, a vöröshagymát, hozzákeverem a 4 db tojást, a zsemlemorzsát sót, borsot és beletőltöm a dagadóba.
A nyílásást hústűvel lezárom és fólia alatt készre sütöm.
(A húst nem tőltöm csak lazára, mert kidurranhat sütés közben.
Ha marad ki tőltelék azt a vége felé odahalmozom a dagadó mellé és pár percig sütöm csak.
Szépen lehet szeletelni a dagadóval együtt.

Töltött sertésdagadó

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Töltött sertésdagadó

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!