Hozzávalók:
1 nagy szelet pulykamell file , 1 kicsi lilahagyma , 1 kicsi voroshagyma , 2 fott tojas , 1 tojas , szeletelt gomba 1-2 marekkal , so , bors , petrezselyem , piros paprika , 1 nagy gerezd fokhagyma , olaj , eros pista vagy edes anna , 2-3 szelet kenyer , pulyka fuszerkeverek , 2-3 szelet sajt , 2-3 szelet sonka , 1/2 kalifornia paprika piros szinu
*
Elkészítés:
A hust vekonyra kikloffoljuk ,sozzuk borsozzuk. Elkeszitjuk a tolteleket : a beaztatott kenyerszeleteket erosen kicsavarjuk es egy talba tesszuk.Hozzaadjuk a 2 fott tojast lereszelve + 1 nyers tojast , so- bors izles szerint , keves piros paprika , keves aprora vagott gomba, 1 gerezd zuzott fokhagyma , keves aprora vagott petrezselyem es voroshagyma .Jol osszedolgozzuk es felre tesszuk. Keves olajon a durvara vagott gombaszeleteket keves voroshagymaval lepiritjuk es csipet soval es borssal izesitjuk. A kikloffolt sozott, keves borssal megszort husszeletet vekonyan bekenjuk eros pistaval ,vagy edes annaval. Rateszuk a hus egesz hosszaban sonkaszeleteket,erre a szeletelt sajtot, a hagymas piritottgombat , az apro kockara vagott piros paprikat, lilahagyma szeleteket , majd ovatosan feltekerjuk es fogpiszaloval vagy hustuvel osszefogjuk.Alufoliat beolajozom,megszorom a hustekercset es az olajozott foliat is pulyka fuszerkeverekkel,szorosan lezarom es tepsibe teszem.A tepsi aljaba keves vizet engedek es 180-190 fokon 60-70 percig parolom.A foliat leveszem es pirosra sutom.Rizzsel es krumplival talalom