Hozzávalók:
Töltött paprika: 1 db
*
Elkészítés:
A natúr lecsót leszüröm egy szürön egy nagy lábosba. A paprikát másra is felhasznalható. A darált húst egy tálba rakni bele a hagymát apróra vágva a fokhagymát is sózom borsozom vegetázom és a pirospaprikát is bele rakom a tojást bele rakom a rizst is és jól összekeverem A paprika csumáját kiszedte és a hússal megtömöm de úgy hogy a közepén egy lukat hagyunk ha nem akarunk sok paprikát megtömöm akor lehet gombócokat csinálni és bele rakni a natúr lecsó lébe. És engedünk hozzá 1 Liter vízzel felengedni. Felteni főzni. 1 orán át. Bele rakjuk a llében a paradicsom pürét egy 2 csipetnyi ssót meg a cukrot bele rakjuk és úgy fözzük. Addig megcsinaljuk a rántást. Liszt olaj zsemle színűre pirítani és amikor megfött a gombóc bele önteni a rrántást. És kész