Hozzávalók:
kb. 300 g sajt
palacsinta (sós) 17-20 db
500 g darált hús
2 csomag bolognai por
1 kis olaj
margarin a jénai kikenéséhez
2-3 evőkanál tejföl
*
Elkészítés:
Kisütjük a sós palacsintákat.
Majd kivajazzunk 1 jénait.
A darált húst megpirítjuk 1 kis olajon 1 serpenyőben.Majd hozzáadjuk a bolognai port és kb. 5-10 percig összefőzzük.
Majd miután megfőtt, kicsit hűlni hagyjuk és előmelegítjük a sütőt. Ezután 1 kis tejfölt keverünk a darálthüsba, majd metöltjük vele a palacsintákat.
A jánaiban egymás mellé rakjuk a megtöltött palacsintákat.
A tetejét sajttal szórjuk meg vagy lapsajttal fedjük le.
Addig sütjük a sütőben közepes lángon míg aranybarna nem lesz a teteje.
Kiadós étel és nagyon finom…..
Jóétvágyat hozzá mindenkinek…..