Hozzávalók:
8 db őzlábgomba
3 tojás
10 dkg sima liszt
30 dkg zsemlemorzsa
grillpor
Medvesajt 4db
4 szelet mangalica szalonna
4 szelet szalámi vagy sonka
3 dcl olaj a sütéshez.
*
Elkészítés:
A gombát megmossuk-lecsepegtetjük róla a vizet…
Begrilporozzuk.
a közepébe tesszük a sajtot,majd betakarjuk szalámival és 1 kis szelet mangalica szalonnával…
Kettőt összeborítunk és fogpiszkálóval összetűzzük.
4 db.töltünk meg a másik 4 db.-al betakarjuk.
Lisztben,tojásban ,zsemlemorzsában meghenpergetjük és Wookban lassú tűzön kb .15-20 percig sütjük…közben többször megforgatjuk.
Saját recept…..nagyon finom…
Majonézzel szolgáljuk fel..