Hozzávalók:
6db nagy krumpli
1 hagyma
20 dkg hús
1 paradicsom
petrezselyem zöldje
100ml tejföl
1 alma
só
bors
sajt
olaj
*
Elkészítés:
A hús kis ételízesitővel jó puhára főzöm miután kihült apró kockákra vágom.
A krumplikat felteszem egészben héjastól sós vízbe főni.
Kihűlés után kettévágom,Aa közepét kikaparom és villával összetöröm.
A hagymát, petrezselymet ,paradicsomot almát apróra vágom.
A hagymát megdinsztelem beleteszem a húst,paradicsomot,az összetört krumplit,petrezselyemzöldet,almát,tejfölet fűszereket és összefőzöm.
Tetejükre 1-1 szelet sajtot teszek .
Kiolajazott tepsibe vagy jénaiba teszem,és előmelegített sütőben jó ropogósra sütöm .
Tormaszósszal tálaltam!