Hozzávalók:
60 dkg sertéskaraj (csont nélkül)
1 fej vöröshagyma
4 fej sampion gomba
15 dkg füstölt kolbász
4 db csemege uborka
2 tojás
8 szelet bacon szalonna
étolaj a sütéshez
só, bors, zöldpaprika
32 db rózsa krokett
2 db zöldpaprika
friss zöldség, vagy szavanyúság a díszítéshez
*
Elkészítés:
Töltelék:
A finomra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a felszeletelt gombát, kolbászt, uborkát, két tojást, belekeverjük a zöldpaprikát.
Sózzuk, borsozzuk.
Csontozzuk, felszeleteljük a karajt, majd klopfoljuk.
A töltelékkel megtöltjük a kiklopfolt karajt, és becsavarjuk, majd bacon szalonnát szorosan rátekerjök, és roston pirosra sütjük.
Slégen vágva szeleteket készítünk.
Krokettet forró étolajban megsütjük.
Friss zöldséggel, vagy savanyúsággal díszítve tálaljuk.