Töltött karaj pusztamódra

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Haladó

Töltött karaj pusztamódra

Recept leírás:

Hozzávalók:

60 dkg sertéskaraj (csont nélkül)
1 fej vöröshagyma
4 fej sampion gomba
15 dkg füstölt kolbász
4 db csemege uborka
2 tojás
8 szelet bacon szalonna
étolaj a sütéshez
só, bors, zöldpaprika
32 db rózsa krokett
2 db zöldpaprika
friss zöldség, vagy szavanyúság a díszítéshez

*

Elkészítés:

Töltelék:
A finomra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a felszeletelt gombát, kolbászt, uborkát, két tojást, belekeverjük a zöldpaprikát.
Sózzuk, borsozzuk.
Csontozzuk, felszeleteljük a karajt, majd klopfoljuk.
A töltelékkel megtöltjük a kiklopfolt karajt, és becsavarjuk, majd  bacon szalonnát szorosan rátekerjök, és roston pirosra sütjük.
Slégen vágva szeleteket készítünk.
Krokettet forró étolajban megsütjük.
Friss zöldséggel, vagy savanyúsággal díszítve tálaljuk.

Töltött karaj pusztamódra

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Töltött karaj pusztamódra

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!