Hozzávalók:
1 kg rövid karaj
4 szelet sajt
8 szelet sonka/vagy szalámi/
csemege kukorica 1 doboz
grillpor 2 kanál
mustár 1 kanál
Panírozáshoz:
2 tojás
liszt 15 dkg
zsemlemorzsa 15 dkg
olaj a sütéshez 2 dcl
*
Elkészítés:
A karajból 2 szeletet szeletelek/,de úgy ,hogy az inas részénél nem vágom át , csak a második szelet után/
kikloffolom /jó vékonyra,hogy könnyen átsüljön majd /
megkenem mustárral,ráteszek egy szelet sajtot 2 szelet sonkát vagy szalámit /esetleg lehet fokozni angol szalonnával/ , megszórni csemege kukoricával.Ráhajtani a másik részét..Hústüvel ôsszetüzni.
A külsejét grillporral bekenni.
panírozni és 180 C -on Wookba kisütni .