Hozzávalók:
Hozzávalók:
1 kg darált sertéslapocka, 30 dkg füstölt darált sertés tarja, 25 – 30 dkg gersli, 1 fej vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, só, fűszerpaprika, őrölt bors, delikát ízlés szerint, 1 nagyobb savanyú káposzta, 30 dkg savanyú apró káposzta, ( ízlés szerint tejföl )
*
Elkészítés:
Elkészítése: A gerslit megmosom és 40 percig kevés sóval előfőzöm, leszűröm a vizet róla és kihűtöm.
Majd a húshoz teszem és minden fűszerrel jól eldolgozom, és betöltöm a tölteléket a káposztába.
Kuktába belerakom sorba, és a tetejére teszem a füstölt szeletelt combokat, és befedem az apró káposztával.
Ha megfőtt készítek egy vékony rántást rá, tejföllel tálalom.