Hozzávalók:
1,5 kg oldalas
3-4 szelet sajt
5 száraz kifli
25 dkg csirkemáj
3 tojás
mexikói zöldségkeverék
só, bors, pici piros paprika
*
Elkészítés:
A szikkadt kifliket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk, hozzáadjuk a 3 tojás sárgáját, sót, borsot, piros paprikát, zöldségkeveréket és jól összedolgozzuk.
A fehérjét habnak verjük és utoljára óvatosan hozzákeverjük a töltelékhez.
A húst kinyitjuk mint a könyvet, kicsit kiklopoljuk, megsózzuk, borsozzuk, rárakjuk a csirkemájat, sajtot és ráhajtjuk a hús másik felét.
Sózzuk, borsozzuk és beletesszük a már beáztatott római tálba.
A hás tetejére halmozzuk a zöldséges tölteléket, mehet belőle az oldalaira is.
Lefedjük a tálat és mehet a sütőbe.
Nekem maradt ki a májból is meg a töltelékből us, ezért azt is külön tálban megsütöttem.
Kiolajoztam a tálat, beleraktam a májat, rá a tölteléket és megsütöttem 🙂 Jó étvágyat hozzá !!!