Hozzávalók:
Pulykamell,karaj,gomba hagyma,1 tojás nyersen,1 sárgarépa reszelve,10 dkg pulykamell sonka,kevés krémfehérsajt,1 kis fej hagyma 1 zöldpaprika só bors,Panírozáshz liszt tojás zsemlemorzsa petrezselyem zöld pici mustár (Szoktam beletenni egy kis hagymában átsütött csirkemájat is de most nem volt itthon) Ajánlott füszerek: http://www.toldifuszer.hu
*
Elkészítés:
A pulykamell kettévágtam kinyitottam a karajt kikloffoltam és besóztam a husokat.A töltelékhez megpárolom a hagymát rádobom a gombát füszerezem.kihűtöm aztán reszeeltem bele egy sárgarépát szeltem bele egy kis paprikát.Beleütök egy nyers tojást megfűszerezem.Beleteszem a kockázott krémfehérsajtot. sonkát hagymát aprőra vágva.Kiterítem a húst réteszem a tölteléket.Most csak félbe hajtottam megtűztem hústűvel amit sütés után ne felejtsünk el kivenni!Így könnyebb kipanírozni.Ezután olajban lassan kisütöttem.