Hozzávalók:
1doboz nagy gomba,
1 fél kg közepes gomba,
1 nagy vörös hagyma,
1 csomag szeletelt sajt lap,
pici vaj,
vegyes színes bors,
só,
kb 20 dkg darált dió
*
Elkészítés:
Megmossunk a gombákat,leszedjünk a szárakat megsózzunk ( kivéve gombaszárak) megvárjunk addig lecsöpög.Pici vajat és kockára vágott vöröshagymát. üvegesre pároljunk,majd beletesszük az //gombaszárakat// csíkokra,közben tepsin fejjel lefelé forditjunk a gombakalapokat.Mikor megpárolodott a gomba sózzunk,vegyes színes borsozzunk,majd pár perc után beleteszünk darált diót,hogy legyen összeálljon a töltelék. Kiskanállal megtöltjünk a gombafejeket,rátesszünk a gombakalapokra a szeleteltsajtlapokat, és 180 fokon kb 15-20 percig sül,addig szép piros sül. Iteni finom. Jó étvágyat !
				
															

