Hozzávalók:
6 db csiperke gomba
fél kg pulykamell darálva
fél fej hagyma
fűszerek
zsemlemorzsa amennyit felvesz
1 tv paprika
tepsi és margarin a kenéshez
*
Elkészítés:
A gombákat megtisztítom és a tönkjeit felkockázom. Ahagymát felkockázom és kevés olajon pírítom aztán hozzá teszem a tv paprikát aprítva, húst és a gomba tönkjeit. Fűszerezem ételízesítő, bors, örölt kömény. fokhagymapor. Amikor jól megpuhult a husi leveszem a tűzről és hozzá adok 1 tojást, és annyi prézlit hogy gombócozni tudjam. A gombákat vajazott tepsibe rakom és a töltelékkel megtöltöm. Reszelt sajttal megszórom és lassú tűzön 40-50 percig sütöm.Savanyúsággal tálaltam.