Hozzávalók:
4 db felső csirkecomb
1 csirkemáj
4 zsömle
2 tojás
kevés zsír
1 kis fej hagyma
petrezselyemzöld
bors
majoránna
só
3-4 ek. zsír a sütéshez
*
Elkészítés:
Elkészítem a tölteléket. A csirkemájat elkaparom, a hagymát apróra vágva megpirítom kevés zsíron, ráteszem a májat, átforgatom. Hozzáteszem az áztatott, kinyomkodott zsömléket, a tojásokat, fűszerezem sóval, borssal, majoránnával és az aprított petrezselyemzölddel, majd az egészet jól összekeverem.Ha túl hígnak találom, teszek hozzá 1-2 kanál zsemlemorzsát. A húsokat sózom, borsozom és a bőre alá betöltöm a májas tölteléket. Nem kell összetűzni, szépen megmarad a töltelék a bőr alatt sülés közben, a tojások összetartják. Egy tepsibe teszek 3-4 kanál zsírt, ráteszem a combokat, öntök alá kevés vizet és folyamatosan locsolgatva, közepes lángon sütöm, amíg szép piros, ropogós lesz a bőre. Krumplipüré vagy petrezselymes krumpli illik hozzá és persze saláta, vagy savanyúság is kell mellé.