Töltött dagadó Vajas burgonyával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók: 1.3 dkg

*

Elkészítés:

Elkészítése: A hagymát üvegesre párolom, gombát rádobom 10 percig kavargatom. A kenyeret beáztatom, jól kicsavarom a vizet belőle, májat elkaparom a petrezselyemzöldet apróra metélem, és a kenyérhez adom a 6 egész tojással és a fűszerekkel. A dagadót  megsózom és a jól eldolgozott masszával megtöltöm, hústűvel összetűzöm. Egy hőálló edényt egy kanál zsírral kikenek a dagadót bele helyezem 2,5 dl vizet öntök rá, és előmelegített sütőben sütöm olyan 1- 1.5 óráig.

Töltött dagadó Vajas burgonyával