Hozzávalók:
Hozzávalók: 1.30 dkg dagadó, 5 db csirkemáj, 6 db tojás, 1 doboz gomba 175 g, 5 szelet száraz kényér,1 fej vöröshagyma, 1 nagy csokor petrezselyemzöld, só, bors, vegetta, ízlés szerint
*
Elkészítés:
Elkészítés: Elkészítése: A hagymát üvegesre párolom, gombát rádobom 10 percig kavargatom.
A kenyeret beáztatom, jól kicsavarom a vizet belőle, májat elkaparom a petrezselyemzöldet apróra metélem, és a kenyérhez adom a 6 egész tojással és a fűszerekkel.
A dagadót megsózom és a jól eldolgozott masszával megtöltöm, hústűvel összetűzöm.
Egy hőálló edényt egy kanál zsírral kikenek a dagadót bele helyezem 1, 5 dl vizet öntök rá, és előmelegített sütőben sütöm olyan 1- 1.
5 óráig.