Töltött Dagadó Pallag módra

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Niki

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Könnyű

Töltött Dagadó Pallag módra

Töltött Dagadó Pallag módra

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

2 kiló dagadóhoz:
20dgk daràlthús
1 szikkadt zsemle
1 tojàs
20dkg dobozos gomb
1 fej vöröshagyma
Petrezselyemzöld, só,
bors, pirospaprika

*

Elkészítés:

Daràlthúshoz hozzàadom a felkockàzott hagymàt, a kisdarabokra vàgott gombàt, az àsztatott kinyomkodott zsemlét, a fűszereket ízlés szerint.
A dagadót belül is megsózom majd beletöltöm az összeàllitott tölteléket.
Hústűvel összetűzöm teosibe teszem egy kanàl zsír és viz kiséretében alufóliàval letakarva 90 percig sütöm, majd fólia nélkül készre sütöm

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Töltött Dagadó Pallag módra