Töltött Dagadó Pallag módra

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Niki

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Könnyű

Töltött Dagadó Pallag módra

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 kiló dagadóhoz:
20dgk daràlthús
1 szikkadt zsemle
1 tojàs
20dkg dobozos gomb
1 fej vöröshagyma
Petrezselyemzöld, só,
bors, pirospaprika

*

Elkészítés:

Daràlthúshoz hozzàadom a felkockàzott hagymàt, a kisdarabokra vàgott gombàt, az àsztatott kinyomkodott zsemlét, a fűszereket ízlés szerint.
A dagadót belül is megsózom majd beletöltöm az összeàllitott tölteléket.
Hústűvel összetűzöm teosibe teszem egy kanàl zsír és viz kiséretében alufóliàval letakarva 90 percig sütöm, majd fólia nélkül készre sütöm

Töltött Dagadó Pallag módra

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Töltött Dagadó Pallag módra