Hozzávalók:
6 db. csirkecomb egészben,
25 dkg. csirkemáj
2 db. főtt tojás
kis csokor aprított, friss petrezselyem
1 db. vöröshagyma,
2 db. zsemle,
kevés tej a zsemle áztatásához,
só, bors,
1 dl száraz bor,
kevés mustár,
kevés olaj.
*
Elkészítés:
A zsemlét darabokra tépkedjük, kevés tejbe áztatjuk.
A tojásokat megfőzzük, a csirkecombokat sóval, őrölt borssal, kevés mustárral bedörzsöljük.
A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpároljuk.
Kevés bort öntünk rá, majd hozzáadjuk az elkapart májat, az apróra kockázott főtt tojásokat, a zsemlét, és az apróra darabolt petrezselyem zöldet.
Megsózzuk, megborsozzuk, majd az így kapott tölteléket a combokról leválasztott bőr alá töltjük.
A csirkecombokat előmelegített sütőbe tett tepsiben, lefóliázva megsütjük.
A fóliát egy idő után levesszük, hogy kicsit piruljon a bőrük.