Töltött csirkecombok

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Dzsédzsé

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Töltött csirkecombok

Töltött csirkecombok

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

5db egész csirkecomb
3db szikkadt zsemle
tej a zsemlék áztatásához
1 nagy csokor zöldségzöld
1tk reszelt vöröshagyma kevés olajon dinsztelve
2 tojás
só bors majoranna
Ezenkívül lehet bele tenni 1 elkapart csirkemájat,és apróra darabolt gombát,de én most natúr készítettem
zsír,vagy olaj
féldl víz

*

Elkészítés:

A csirkecombokon a bőr és a hús között egy zsebet képezünk,és lesózzuk a bőr alatt is őket.Jó ha pár órát áll!
A zsemléket tejbe áztatjuk,közben apróra vágjuk a zöldségzöldet,és a vöröshagymát megdinszteljük.
A zsemléket jól kicsavarjuk,és a kezünk között szétmorzsoljuk.Hozzáadjuk a hagymát, zöldséget fűszereket,és a tojásokkal összedolgozzuk.
Betöltjük a combokat,zsírozott tepsibe rakjuk,és a tetejüket fórró olajjal,vagy olvasztott zsírral meglocsoljuk.Erre azért van szükség,mert így nem folyik ki a töltelék.
Fél dl vizet öntünk alá,és lefóliázva 40 percig sütjük 180-200 fokos sütőben.Levesszük a fóliát,és még visszatesszük,amíg szép piros lesz.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Töltött csirkecombok