Hozzávalók:
HÚSHOZ
4 DB CSIRKECOMB…
4 DB ZSEMLE….
1 MOKKÁSKANÁL ŐRÖLT BORS…
1 MOKKÁS KANÁL KAKKUKFŰ…
1 MOKKÁS KANÁL TÁRKONY
1 EVŐKANÁL MUSTÁR…
2 EVŐKANÁLNYI PETREZSELYEM…
1 EVŐKANÁL SÓ…..
3 DB TOJÁS..
.FÉL LITER TEJ…..
1 DL OLAJ ..
.EGY KIS FEJ VÖRÖSHAGYMA…
2 GEREZD FOKHAGYMA…
10 DKG MARGARIN..
KÖRETHEZ
40 DKG RIZS….
FÉL KG ZÖLDBORSÓ….
1 EVŐKANÁL PETREZSELYEM…
1 EVŐKANÁL SÓ…..
*
Elkészítés:
A CSIRKECOMBOKAT BESÓZZUK…A TEJBEN MEGÁZTATJUK A ZSEMLÉKET….A MARGARINT ÖSSZEKEVERJÜK AZ OLAJJAL ÉS A KOCKÁRA VÁGOTT VÖRÖSHAGYMÁT ÜVEGESRE PÁROLJUK MAJD HOZZÁ ADJUK A PETREZSELYMET ÉS AZZAL MÉG ÁTPIRÍTJUK VÉGÉN ÖSSZEKEVERJÜK A TÖRT FOKHAGYMÁVAL A KINYOMKODOTT ZSEMLÉHEZ ADJUK A K PÁROLT HAGYMÁT
ÉS A TÖBBI HOZZÁVALÓVAL ÖSSZEKEVERJÜK ÉS A COMBOK BŐRE ALÁ BETÖLTJÜK..KIZSÍROZOTT TEPSIBE TESSZÜK ÉS ALUFÓLIÁVAL BE TAKARJUK A TEPSIT ÉS 150 FOKON KB 35 PERCIG SÜTJÜK..LEVÉVE A FÓLIÁT MEGPIRÍTJUK A CSIRKECOMBOKAT
A RIZST MEGMOSSUK..LECSEPEGTETJÜK MAJD OLAJON KICSIT MEGPIRÍTJUK BELETESSZÜK A BORSÓT ÉS A PETREZSELYMET ÉS FELÖNTJÜK VÍZZEL SÓZZUK….MAJD PUHÁRA FŐZZÜK.