Töltött csirkecomb filé ahogy én szeretem

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Töltött csirkecomb filé ahogy én szeretem

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók 4 személyre:
4 db csirkecomb
4 szelet trappista sajt
4 szelet sonka vagy füstölt tarja
2 db paprika /piros,sárga/
1 cs. újhagyma

szárnyas fűszerkeverék
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre  az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk.
Elkészítés:  A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, sonkát vagy füstölt tarját,piros és sárga paprikát és újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük  majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))

Töltött csirkecomb filé ahogy én szeretem

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Töltött csirkecomb filé ahogy én szeretem