Hozzávalók:
6 szép egész csirkecomb
Töltelék
1 fej hagyma
15 dkg sonka
2 főtt tojás
2 nyers tojás
só.bor,egy kávéskanál pirospaprika
1 szelet áztatott fehérkenyér
( aki szereti lehet gombát vagy csirkemájjal is késziteni)
*
Elkészítés:
a csirkecombokat előkészitjük
-e rövidebb csontot eltávolitjuk a combból
-a hagymát kicsit olajon megfonyasztjuk
-a sonkát + főtt tojást felkockázzuk
-az áztatott kenyeret kicsavarjuk
-mindent összekeverünk és a combokat megtöltjük
-hústűval meg tűzzük hogy ne tudjon kifolyni a töltelék
-kevés olajat töltünk a tepsibe s erre helyezzük a combokat, tetejét is megkenjük kevés olajjal + megszorjuk fűszerkeverékkel
-foliával letakarjuk és közepes tüznél sütjük
-30 perc után a foliát eltávolitjuk és még sütjük amig szép piros nem lesz kb. 20 perc
-burgonypürével tálaljuk

