Hozzávalók:
4 db csirkecomb
1 db zsemle
20 dkg darálthús
2 db tojás
olaj
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
só
bors
majoranna
*
Elkészítés:
A zsemlét megáztatom, és jól kinyomkodom.Hozzáadom a darálthúshoz ezután az apróra vágott petrezselymet, egy kevés olajon megpirított hagymát ,fokhagymát, a tojást, borssal, majorannával, sóval ízesítjem és jól összedolgozom. A csirkecombok bőrét jól fellazítjom, és megtöltöm a töltelékkel, hústűvel összetűzöm Ha elkészült, megsózom a tetejét, és tepsibe rakom. Vizet öntök alá, és megkenem a csirkecombokat kevés zsírral. Alufóliával letakarom, és 150 fokon sütőben kb. 1 órát sütöm majd a fóliát levéve megpirítom a tetejét.
Jó étvágyat!!!