Hozzávalók:
4 db csirkecomb
6 db tojás (3 db keményre főtt, 3 db nyers)
2 szelet szikkadt fehér kenyér
2 dl tej
1 közepes fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
só
bors
petrezselyemzöld
fűszerpaprika
1 dl olaj
*
Elkészítés:
A töltelékhez először a kenyérszeleteket a tejben megáztatjuk, majd kicsavarjuk.
Az apróra vágott hagymát olajban kissé megdinszteljük, hozzáadjuk a kicsavart kenyeret, a három nyers tojást, a fűszereket, kivéve a paprikát. Végül óvatosan hozzávegyítjük a kockára vágott keménytojásokat is.
A megtisztított, megmosott csirkecombokon a bőrt óvatosan felfejtjük, vastagabb cérnával körbevarrjuk, és csak akkora rést hagyunk, ahol megtöltjük.
Miután megtöltöttük a combokat, bevarrjuk a rést, megkenjük olajjal, és megszórjuk pirospaprikával.
A tepsibe a hús alá olajat és kevés vizet öntünk, lefedjük alufóliával, és 50-60 percig sütjük a lerben.
Szúrópróbát végzünk. Ha megsült, levesszük a fóliát, meglocsoljuk a tepsiben lévő szafttal, és még 5 percig hagyjuk szépen megpirulni.