Hozzávalók:
4 db csirkecomb
3 tojás
2 hagyma
3 szelet rozs kenyér
1 csokor petrezselyem zöldje
1 konzerv máj pástétom
2 kanál kiflimorzsa
Fűszerek: grillpor,majoranna,vegeta,olaj
*
Elkészítés:
A combokat befűszerezni…
A bőrét felszedni,ahová a töltelék megy..
Töltelék:3 kanál olajon megüvegesíteni a hagymákat.
A kenyeret vizbe mártani,kinyomkodni belőle a vizet…ráönteni az üveges hagymát,rávágni a petrezselyemzöldjét. Befűszerezni.
A tölteléket egy maréknyit a bőr alá teszünk.
A sütőlapot kiolajozzuk..belerakjuk a combokat…és a comb feléig felöntjük vízzel.Alobalt teszünk rá és 20 percig 250 C és 50 pecrig 180 C.sütjük
Szalmaburgonyával tálaljuk…