Hozzávalók:
1 kg burgonya
½ kg darálthús
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só
bors
majoránna
kömény
1 kk őrölt fűszerpaprika
kb. 2 ek étolaj
vaj a tepsi kikenéséhez (kb. 1ek-nyi)
*
Elkészítés:
A darált húsból a fűszerekkel pörköltet készítek egy Mesterszakács Főzőedényben.
Közben a krumplit meghámozom a TW Zöldséghámozóval, majd kifúrom a krumpli fúróval a közepüket.
A krumpli spirálokat bő olajban kisütöm.
Mikor a pörkölt elkészült, ez kb. a Mesterszakács Főzőedényben 10 perc, hagyom langyosra hűlni.
Az UltraPro Lasagna Sütőt kikenem vajjal vagy margarinnal.
Megtöltöm a kivájt krumplikat a pörkölttel. Szépen sorba belerakom a Lasagna Sütőbe.
A pörkölt szafttal, ami megmaradt meglocsolom, frissen őrölt borssal fűszerezem, ráteszem az edény tetejét és 180 fokon szép pirosra sütöm.
Savanyúsággal kínálom.