Hozzávalók:
4 szelet tarja vagy comb
2 db főtt tojás
1 db zsemlye vagy kifli
só
petrezselyemzöld
mustár
mexikói keverék
liszt
tojás
zsemlyemorzsa
*
Elkészítés:
Az alapreceptet az Olcsó receptek oldalról vettem, kicsit másitottam rajta.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A főtt tojásokat ketté vágjuk és kikaparjuk a belsejét. A sárgájákat összekeverjük az előzőleg megfőzött mexikói keverékkel, tejben áztatott és kifacsart zsemlyével. Izesitjük, sózzuk, borsozzuk, pici mustárt adunk hozzá és belekeverjük a petrezselyemzöldet is.
A hússzeletek végére rakjuk a tojást amit megtöltünk a keverékkel, egy kicsit mellé is rakhatunk ha marad. Ráhajtjuk a hús másik felét,, hústűvel megtűzzük. Lisztbe, tojásba, zsemlyemorzsába forgatjuk és olajon megsütjük.
