Hozzávalók:
40dkg teljes kiőrlésű rozsliszt RL190,60 dkg finomliszt BL55,1.5evőkanál só,1.5 csomag élesztő(7.5dkg), 6 dl tej,2dl étolaj,2ek cukor ,plusz 1.5dl tej kellet még a teljeskiörlésü liszt véget. töltelék.: mexikoi zöldségkeverék.1pohár rizs(képen látható 2dl)1csirkeleves kocka. ,1szál kockára vágot lecsokolbász,15dk föt császárszalonna csikokra vágva.. A tézta belsö kenéséhez nekem két közepes tojás kellet.hogy ne legyen száraz.:1doboz 175g tejföl,fél ek vegeta,és mustár.(kutyulás s kész)
*
Elkészítés:
a hozávalokat ösze keverjük s hagyjuk kellni . adig elkészitjuk a tölteléket.: az egypohár rizs s a megfelelö keverésben a megszikoi zöldséget s hozáadjuk egy koca csirkrleves kockát,elepésig felteszük föni,mig a rizs megnem fö. mig lasan fö adig kolbászt és a szalonnát külön külön megpiritotam.férerakom ezeket .és ugyanaba az edénybe borsal, köménymagal füszerezet marha sertés darálhust vizel együt kicsi megfözöm. iphogy elepje azt is a viz.elfözük a vizet a husirol.s hozákevertem a töbi tölteléknek valot. Lisztezet deszkán kinyujtom ,vékonyan. s tojásal lekent kis kockákba teszem. sarkok felhajtom(tojástol öszeragadnak.)elömelegitet sütöbe teszük. ez az adag 1-2napig kitart.hütöbe tároljuk kihülés után.


