Hozzávalók:
11 db csirkemell bőre
6 db tojás
1/2 kg csirkemáj
5 db apróra vágott gomba, 1/2 összeaprózott vöröshagyma
2 db zsemle, vagy ennek megfelelő mennyiségű kenyér
zöldségzöldje, só, fűszerek,
1 evőkanál zsír.
*
Elkészítés:
A bőrt besózzuk, A hagymát zsíron megpároljuk, rátesszük a gombát, addig pároljuk tovább, amíg eltűnik a leve majd folytatjuk a májjal a dinsztelést.Rátesszük a kicsavart kenyeret, a fűszeres tojást, folyamatos keverés mellett felfőzzük.Amennyiben maradt lé, teszünk hozzá 1 evőkanál zsemlemorzsát.
Megkenjük vastagon a töltelékkel a bőröket, feltekerjük, alufóliába csomagoljuk, megsütjük./Gázpalackkal működő gázzal 90 perc a sülési idő./
Krumplipürével, árpaérő körtebefőttel tálaltam.


