Hozzávalók:
Hagyma, olaj, só, tojás, Gyulai kolbász
*
Elkészítés:
A hagymát felapritjuk, olajon megpároljuk a kolbásszal együtt. Tavasszal gazdagithatjuk spárgával, paradicsommal paprikával. Ráteszük a felvert tojást amit megsózunk, készre sütjük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
20
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Hagyma, olaj, só, tojás, Gyulai kolbász
*
Elkészítés:
A hagymát felapritjuk, olajon megpároljuk a kolbásszal együtt. Tavasszal gazdagithatjuk spárgával, paradicsommal paprikával. Ráteszük a felvert tojást amit megsózunk, készre sütjük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és

Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban

Nyári desszert, amitől nem lesz bűntudatod Nyáron valahogy magától értetődően kívánjuk az édes ízeket – a napfény, a gyümölcsök illata,