Hozzávalók:
Hagyma, olaj, só, tojás, Gyulai kolbász
*
Elkészítés:
A hagymát felapritjuk, olajon megpároljuk a kolbásszal együtt. Tavasszal gazdagithatjuk spárgával, paradicsommal paprikával. Ráteszük a felvert tojást amit megsózunk, készre sütjük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
20
0
															⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Hagyma, olaj, só, tojás, Gyulai kolbász
*
Elkészítés:
A hagymát felapritjuk, olajon megpároljuk a kolbásszal együtt. Tavasszal gazdagithatjuk spárgával, paradicsommal paprikával. Ráteszük a felvert tojást amit megsózunk, készre sütjük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha azt mondom, rántott hús, neked is azonnal a vasárnapi ebéd vagy a nagyi főztje jut eszedbe, igaz? Egy igazi