Hozzávalók:
Hagyma, olaj, só, tojás, Gyulai kolbász
*
Elkészítés:
A hagymát felapritjuk, olajon megpároljuk a kolbásszal együtt. Tavasszal gazdagithatjuk spárgával, paradicsommal paprikával. Ráteszük a felvert tojást amit megsózunk, készre sütjük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
20
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Hagyma, olaj, só, tojás, Gyulai kolbász
*
Elkészítés:
A hagymát felapritjuk, olajon megpároljuk a kolbásszal együtt. Tavasszal gazdagithatjuk spárgával, paradicsommal paprikával. Ráteszük a felvert tojást amit megsózunk, készre sütjük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor

Augusztus 20-a nemcsak államalapításunk ünnepe, hanem az édes ízek kedvelőinek is várva várt dátum: ekkor mutatják be hivatalosan az aktuális

Ha van gyümölcs, ami egyet jelent a nyárral, az biztosan a dinnye. Július végétől augusztus közepéig tart az igazi szezonja,