Hozzávalók:
Hagyma, olaj, só, tojás, Gyulai kolbász
*
Elkészítés:
A hagymát felapritjuk, olajon megpároljuk a kolbásszal együtt. Tavasszal gazdagithatjuk spárgával, paradicsommal paprikával. Ráteszük a felvert tojást amit megsózunk, készre sütjük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
20
0
															⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Hagyma, olaj, só, tojás, Gyulai kolbász
*
Elkészítés:
A hagymát felapritjuk, olajon megpároljuk a kolbásszal együtt. Tavasszal gazdagithatjuk spárgával, paradicsommal paprikával. Ráteszük a felvert tojást amit megsózunk, készre sütjük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Nyár, meleg, barátok, terasz – és persze a grill illata, ami belengi a kertet. De mi van, ha valaki nem

Bizonyára ti is ismeritek azt az érzést, amikor a konyha csöndjében a serpenyő sercegése ad igazán inspiráló aláfestést – na,

A tojás az egyik legsokoldalúbb alapanyag a reggelizők világában. Egyszerű, tápláló, gyorsan elkészül – és mégis annyi arca van, hogy