Hozzávalók:
Hagyma, olaj, só, tojás, Gyulai kolbász
*
Elkészítés:
A hagymát felapritjuk, olajon megpároljuk a kolbásszal együtt. Tavasszal gazdagithatjuk spárgával, paradicsommal paprikával. Ráteszük a felvert tojást amit megsózunk, készre sütjük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
20
0
Hozzávalók:
Hagyma, olaj, só, tojás, Gyulai kolbász
*
Elkészítés:
A hagymát felapritjuk, olajon megpároljuk a kolbásszal együtt. Tavasszal gazdagithatjuk spárgával, paradicsommal paprikával. Ráteszük a felvert tojást amit megsózunk, készre sütjük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha van alapanyag, ami az őszt egyetlen falatban képes megidézni, az a sütőtök. Élénk narancssárga színe, selymes, édeskés íze és

Ha van illat, ami egy pillanat alatt elhozza az őszt, az a sült gesztenyéé. A ropogós héj alól előbukkanó, édes,

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.