Hozzávalók:
4 db tojás
1 ek étolaj
10 dkg sajt
1 db lilahagyma
1 ek majonéz
1 kk só
4 szelet felvágott, vagy kolbász
4 db paradicsom
*
Elkészítés:
Először is elkészítjük a tojáspalacsinta töltelékét.
A sajtot és a lilahagymát felszeleteljük, majd kikészítjük a felvágottakat és a majonézt.
A tojásokat egyesével felverjük, besózzuk és bele- öntjük a kiolajozott serpenyőbe, majd egyesével kisütjük (természetesen mindkét oldalán meg kell sütni).
Rögtön kisütés után, megtöltjük a palacsintákat 1-1 szelet felvágottal, egy kis majonézt teszünk rá, 1-1 szelet trappista sajtot, pár szelet lilahagymát és gyorsan feltekerjük.
A tetejét kidíszítjük majonézzel és tálalhatjuk.