Hozzávalók:
Hozzávalók: 50 dkg
2 csa babapiskóta
*
Elkészítés:
Elkészítés:
1. A sajtot a 6 tojás sárgáját, és a 3 evőkanál cukrot kikeverni.
2.A tejszeint kemény habbá verni a habfixálóval.
3.A tojáfehérjét a vaniliás cukorral kemény habbá verjük.
4. Az egészet egy nagy tálban összekeverjük, és egy evőkanál zselatint, feloldunk 1 dl. vízzel kihütjük, és a krémhez keverjük.
A kávéhoz öntjük a tejet, és a likört..
Egy kapcsos torta formában elkezdjük rakni a babapiskótát, rá egysor krém, majd ismét babapiskóta.Úgy tegyük, hogy a rém kerüljön a tetejére.Meghintjük kakaó pórral. A krémből hagyunk egy keveset, az oldal díszítéshez. A szélét is díszíthetjük a krémmel.