Hozzávalók:
Hozzávalók:
4 db tojás
4 ek víz
20 dkg kristálycukor
20 dkg liszt
1 db vaníliás cukor
1 db sütőpor
Krém:
0,5 l tejszín
1 doboz natúr vajkrém
1db vaníliás cukor
1 adag főzött fekete kávé
1 db rumaroma
1 cs cukrozott babapiskóta
Tetejére:
kakaópor
*
Elkészítés:
Elkészítjük a piskótát és hagyjuk kihűlni. A tejszínt felverjük robotgéppel jó keményre, beletesszük a vaníliacukrot és a vajkrémet, majd ezekkel is kissé verjük tovább. Megkenjük a piskótát a fele krémmel. A feketekávéba beleöntjük a rumaromát és megáztatjuk a babapiskótákat, de gyorsan mert nem jó, ha nagyon elázik! Rátesszük szépen sorba a krémre, majd bevonjuk a maradék krémmel és ha kész a tetejét sima kakaóporral meghintjük. Kicsit lehűtjük és tálaljuk.