Hozzávalók:
Sütés nélküli nagyon finom desszert.
Ünnepekre és a mindennapokra is.
Mi nagyon szeretjük és hamar elkészül .
Hozzávalók
30 dkg baba piskóta
4 Cs vaníliás pudingpor
1,5 L tej
10 dkg cukor
2cs vaníliás cukor
1mini pakk vaníliás aroma
1 jó maroknyi mazsola
1mini pakk rum aroma
5 dl tejszín
Őrölt fahéj
2 dl tej a piskótához vagy kávé
25×35 tepsihez mérve
*
Elkészítés:
Piskótát tejbe, vagy kávéba mártogatjuk, és szépen tepsibe egymás mellé rakjuk.
Pudingot megfőzzük cukor félékkell Majd bele keverjük a mazsolát, és a rum aromát, hagyjuk kihűlni.
Tejszínt keményre verjük, és össze keverjük géppel.
Majd a fele krémet elsimítani a piskóta tetején.
Mi nem nagyon szeretjük, a túl tésztás piskótás dolgokat csak kevés piskótát szoktam használni.
Tehát a második réteg piskótát, csak lazábban egy sorba a tepsibe elosztva.
9 db raktam le.
Így krémesebben is marad a sütim.
Majd újra el simítjuk a maradék krémet.
Tetejét gazdagon megszórjuk fahéjjal, és mehet a hűtőbe pár órára.