Hozzávalók:
· 1 natur vajkrém
· 2 kanál porcukor
· 2 kanál méz
· 1 cs vanilia cukor
· 1 citrom reszelt héja, és leve
· 1 narancs reszelt héja, és leve
· 2 dl Hulala felverve
· 1 cs Aranka főzés nélküli pudingpor elkészítve
· 1 csomag baba piskóta
· kávé, tej, egy kis mandulalikőr ( babapiskóta mártogatáshoz)
*
Elkészítés:
A krém hozzávalóit egy tálba összekeverem. A kávés folyadékba mártogasd bele a babapiskótákat, de ne áztasd át teljesen, és rétegezd egy tál aljába. A piskótákra tegyél egy réteg krémet, tehetsz rá mandarint,és szórd meg kakaóporral. Ismételd meg a rétegezést. Ha elkészült, a tetejét is szórd meg kakaóval, és díszitheted mandarinnal. Fedd le a tetejét, és tedd hűtőbe legalább 4 órára.