Hozzávalók:
4 doboz tejszines kenővaj,4 doboz tejföl, 2 csomag vaníliás cukor, porcukor izlés szerint, 2 adag presszókávé, pici rum vagy brandy és 400 g babapiskóta.
*
Elkészítés:
A kenővajat a tejfölt a vaníliás cukrot és a porcukrot habosra keverjük és 2 részre osztjuk. . A tiramisu formát /lehet tepsi, tűzállótál, tortaforma/ kibéleljuk fóliával kirakjuk babapiskótával amit enyhén meglocsolunk kávéval, /ha csak felnőttek részére készítjük a kávét megbolondíthatjuk egy kis rummal vagy brandyval/ tetejére simítjuk a krém egyik felét majd újabb sor babapiskóta következik ezt szintén meglocsoljuk kávéval a maradék kémmel befedjük és megszórjuk kakaóporral. A formába töltött tiramisut lefedjuk fóliával és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.Tetszés szerint szeleteljük és tálaljuk.