Tevepúpos hús vagy ananászos hús

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

SkAndi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

0

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Tevepúpos hús vagy ananászos hús

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 szelet csibemell
4 szelet sonka
4 szelet sajt
maradék rizsa
mustár
ananászkonzerv

*

Elkészítés:

A csibemelleket kevés olajon megsutjuk. Egy kacsasutobe belehelyezzuk a megsult csibemelleket. Megkenjuk mustárral a tetejuket, ráhelyezzuk mindegyikre 1 sonkaszeletet, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is jó, csak nem mutat olyan szépen rajta), rátesszuk egy merokanállal megformázott rizsát és befedjuk 1 szelet sajttal. Az ananászlevet (csak a kacsasuto aljára kell) egy kevéske vízzel elkeverjuk és ráontjuk a hússzeletek kozé. Betesszuk kb. 180 fokra és megsutjuk.

Tevepúpos hús vagy ananászos hús

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tevepúpos hús vagy ananászos hús