Hozzávalók:
Maradt egy adag kifőtt tésztám, ami ugye hármunknak nem elég, így alkottam.
3 db Füstli
1 kk. sült hús zsír (pecsenyezsír)
1 doboz Bonduelle Gold Rio Mix
3 ek adag Ínyenc mártás (tartármártás snidlinggel)
1 adag kifőtt tészta (nekem ez megmaradt a tegnapi diós tésztából)
frissen őrölt bors (el is hagyható)
*
Elkészítés:
A virslit felkarikázzuk és a pecsenyezsíron megsütjük. Közben a többi hozzávalót összekeverjük, ha szükséges borsozzuk. Sózni nem szükséges, ugyanis a pecsenyezsír és a Füstli is fűszeres.
Én személy szerint egyik fűszert sem adtam hozzá, mert elegendő nekünk a zsírban és a virsliben levő fűszerezés.
A sült virslit is a zöldséges tésztához öntöm és az Ínyenc mártást is hozzáadva, jól összekeverem. Lezárom a tálat és pár órát hagyom a hűtőben összeérni a tésztasalátát. Magában, de akár grill húsok mellé is nagyon finom, vagy házilag készített friss kenyérkével.