Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához:
30 dkg liszt
10 dkg krémsajt
6 evőkanál olaj
3 evőkanál tej
1 teáskanálnyi sütőpor
só, bors
A töltelékhez:
40 dkg karfiol
40 dkg darálthús bármilyen
1 közepes hagyma
1 tojás
2 dl tejföl
10 dkg trapista kockákban
csipetnyi őrölt kömény
só, bors
házi ketchup vagy bolti
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A tészta alapanyagait egy tálba tesszük, robotgéppel összeállítjuk, majd kinyújtjuk. Kivajazunk egy hőálló edényt és belesimítjuk. A karfiolt egy kevés olívaolajon dinsztelni kezdjük, majd hozzáadjuk a darált húst is fűszerezzük.és belerakjuk a ketchupot is 10-15 percen át pároljuk. Ezt követően levesszük a tűzről és hozzákeverjük az apróra vagdosott hagymát is, majd ráhalmozzuk a tésztára. A tojást a tejföllel összekeverjük, majd a trapistát is apró darabokra vagdossuk és belekeverjük, a tetejére öntjük. 20-25 percen át sütjük 180 fokon és fogyaszthatjuk is.