Hozzávalók:
Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny
2 vagy 3 😉 kanál Gold tequila
2 zöld citrom leve
1 narancs leve
5 gerezd fokhagyma
1 kanál enyhén csípős őrölt paprika
2 kanál olaj
1 kk cukor
késhegynyi fahéj, oregánó, só, bors
*
Elkészítés:
A szárnyakat megmossuk és a hajlatban bevágjuk. A megpucolt, lereszelt fokhagymákat összekeverjük az összes többi hozzávalóval majd ezzel a páccal bekenjük a szárnyakat. Egy éjszakát állni hagyjuk a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek. Majd mehet is a grillrácsra:) De természetesen sütőben is elkészíthető. 5-6 adag lesz.
Tipp: Tepsiben készítve a lesült szaftot egy edényben vajjal kiforralva ízletes mártást kapunk:)