Tepsis nyúlcomb krumpliágyon

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Tepsis nyúlcomb krumpliágyon

Recept leírás:

Hozzávalók:

1.5 kg nyúlcomb
2 kg burgonya
5 fej hagyma
6 gerezd fokhagyma
200 g főzőtejszín
3 szál kakukkfű
1 kanál mustár
csipet só
csipet bors
1 kanál zsír
1 kanál liszt

*

Elkészítés:

Az étel, nyúlcombokból készült, de más nyúlhúsból is elkészíthető.
A sütőtálat kizsíroztam, majd a meghámozott, karikára vágott krumplit belerétegeltem.
Erre került karikára vágott hagyma, majd az előtte sóba, őrölt borsba, aprított kakukkfűbe forgatott nyúlcombok.
Főzőtejszínt kevés liszttel összekevertem és a tetejére öntöttem, majd aprított, zúzott fokhagymát szórtam rá.
Fólia alatt sütöttem, majd a legvégén, a fóliát levéve, kicsit megpirítottam.
Almás, sárgarépás, párolt káposztával tálaltam.

Tepsis nyúlcomb krumpliágyon

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tepsis nyúlcomb krumpliágyon

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!