Hozzávalók:
Tepsis krumpli(apósom modjára):
2 kg krumpli
kb: 1 evőkanál
1 evőkanál Bors
2 evőkanál Vegeta
3-4 evőkanál Pirospaprika 2 teáskanál Örölt kömény de aki szereti egész köményt is rakhat rá.
250g zsír
*
Elkészítés:
Elkészítés:
A krumplit megtsztítom és megmosom. Majd utána a tepsibe nagyobb hasábra vágva bele rakom szét húzva hogy mindenhol Legyen krumpli. Utána egy poharba vagy edénybe az összes fűszert bele rakni összekeverni és azzal szépen megszorom hogy a krumpli mindenhol érje a fűszer. Utána a zsírt kisebb darabokra vágni és a krumpli közzé rakni és úgy berakni a sütőben és sütni.180-200 fokon sütni. Akkor jó amikor a krumpli is megsült kicsit ropogós és megsült. Így is meglehetősen enni önmagában vagy valami hozzá valót is lehet hozzá enni pl:sülteteket